Angrerett & retur

Angrerett

Ikke fornøyd med varen du bestilte? Ikke noe problem! Du har alltid angrerett i 14 dager i henhold til gjeldene forbrukerkjøpslov. Dette innebærer at du som kunde har rett til å angre ditt kjøp gjennom å meddele DM dette innen 14 dager fra det at du eller et ombud har tatt imot den bestilte varen (angrefristen).


Den enkleste måten å meddele oss angående din retur på, er å fylle ut og sende med returlappen som kom i pakken sammen med dine produkter.


Varen skal sendes i retur til oss så fort som mulig, men senest 14 dager regnet fra den datoen du meddelte DM om at du utnyttet din angrerett. Varen skal sendes i sin emballasje, i god stand og i evt. originalkartong.


Slik gjør du ved retur:

1. Kontakt oss via e-post (info@dennismaglic.com) og fortelle oss at du ønsker å sende bestillingen i retur. Vi vil sende deg en returlapp. Fyll i returlappen, angi returkoden og antall varer du vil sende tilbake.


2. Du får returskjema, fraktetikett og pro forma faktura fra oss. Legg returskemaet inne i pakken sammen med det du skal returnere. Om du vil kan du bruke samme pakke eller pose som du fikk dine varer i. Du kan selvfølgelig bruke en annen forpakning dersom du ønsker det. Det er viktig at du legger returskjemaet løst inne i pakken. Fraktetiketten og proformafakturaen skal tapes på utsiden av pakken.


3. Når vi har mottatt og registrert dine returnerte varer, kommer vi til å informere deg om dette ved å sende deg en e-post. Vi kommer deretter til å betale tilbake pengene til deg dersom du allerede har betalt.


Hvis du har valgt fakturabetaling og gjort din retur i tid, trenger du ikke å betale din faktura. Hvis du er usikker på om din retur kommer til oss i tid, kan du kontakte oss på info@dennismaglic.com.


Sending av retur koster 99 kr og belastes etterpå.


Bytte

Hvis du ønsker å endre produkt for en annen farge eller størrelse, kan du returnere uønskede produkt og bestille en ny.