411D3AAA-9C45-4D1F-8452-434297F6F6F6

Angrerett & retur

Angrerett

Du har alltid angrerett i 14 dager i henhold til gjeldene forbrukerkjøpslov. Dette innebærer at du som kunde har rett til å angre ditt kjøp gjennom å meddele DM dette innen 14 dager fra det at du eller et ombud har tatt imot den bestilte varen (angrefristen).

Den enkleste måten å meddele oss angående din retur på, er å fylle ut og sende med returlappen som kom i pakken sammen med dine produkter.

Varen skal sendes i retur til oss så fort som mulig, men senest 14 dager regnet fra den datoen du meddelte DM om at du utnyttet din angrerett. Varen skal sendes i sin emballasje, i god stand og i evt. originalkartong.


Slik gjør du ved retur:

1. Kontakt oss og fortelle oss at du ønsker å sende bestillingen i retur. Vi vil sende deg en returlapp. Fyll i returlappen, angi returkoden og antall varer du vil sende tilbake. Vi kan ikke godkjenne din retur dersom du ikke sender med din returlapp.

2. Legg returlappen inne i pakken/posen sammen med det du skal returnere. Om du vil kan du bruke samme pakke eller pose som du fikk dine varer i, men det er viktig at du betaler returporto for din retur - porto betalt gjelder ikke ved retur, du må selv betale for porto!

Du kan selvfølgelig bruke en annen forpakning dersom du ønsker det. Det er viktig at du legger returlappen løst inne i pakken. Returlappen skal ikke klistres fast på utsiden av pakken.

3. Gå til ditt nærmeste postkontor og be om å få sende returen til adressen skrevet nedenfor. Du står selv for returporto ved en retur og vi anbefaler at du velger rekommandert post når du gjør din retur, slik at du får et sporingsnummer og kan spore din retur hele veien frem til oss.

Adresse å sende til;

D.M. Retro / Dennis M AB

Box 6107

171 06 Solna

Sverige


4. Når vi har mottatt og registrert dine returnerte varer, kommer vi til å informere deg om dette ved å sende deg en e-post. Vi kommer deretter til å betale tilbake pengene til deg dersom du allerede har betalt. Hvis du har valgt fakturabetaling og gjort din retur i tid, trenger du ikke å betale din faktura. Hvis du er usikker på om din retur kommer til oss i tid, kan du kontakte oss på mail@dmretro.se.


Bytte

Hvis du ønsker å endre produkt for en annen farge eller størrelse, kan du returnere uønskede produkt og bestille en ny.