Angrerett & retur

Angrerett


Ikke fornøyd med varen du bestilte? Ikke noe problem! Du har alltid angrerett i 14 dager i henhold til gjeldene forbrukerkjøpslov. Dette innebærer at du som kunde har rett til å angre ditt kjøp gjennom å meddele DM dette innen 14 dager fra det at du eller et ombud har tatt imot den bestilte varen (angrefristen).


Du er ansvarlig for returfrakten og betaler dette direkte hos den valgte speditøren.


MERK! Husk at du er ansvarlig for returtransporten, så vi anbefaler at du velger en forsendelsesmetode der du får et sporingsnummer / sporings -ID slik at du kan spore pakken helt til oss. Dette er også en trygg måte slik at du ikke risikerer at pakken forsvinner på veien.Send din retur til denne adressen:


Dennis M AB

Box 48

71121 Lindesberg

Sverige


Det er viktig at du tydelig skriver RETURN på tolldokumentet og på pakken. Dette slik at returen din kommer til oss riktig. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle tollkostnader og pakker vil bli nektet.


Kostnaden for å sende tilbake til oss avhenger av vekten og størrelsen på pakken din, og du betaler denne kostnaden selv.


Du kan lese mer om den norska angrerettloven her: link!Bytte

Hvis du ønsker å bytte produktet til en annen farge eller størrelse, kan du returnere uønsket produkt og bestille et nytt.