Medlemsvilkår

Medlemsavtale 

Denne medlemsavtalen regulerer D.M. Retros medlemsvilkår. Med medlem betyr den som registrerer seg hos D.M. Retro. Våre bestemmelser gjelder for alle dine nåværende og fremtidige kjøp hos D.M. Retro. Denne avtalen gjelder inntil videre og du kan når som helst avslutte ditt medlemskap. Å avslutte ditt medlemskap eller endre dine opplysninger gjør du under "Min profil".


Rabattkoder og poeng kan ikke registreres i etterkant. For å få tilgang til dine poeng og til å bruke dine rabattkoder må du være innlogget ved kjøp.


Som medlem og kunde skal du beskytte ditt brukernavn og passord hos D.M. Retro. Gi ikke ut disse opplysningene til noen andre. D.M. Retro forbeholder seg retten til å gjøre endringer i vilkårene samt oppdatere og komplettere dine opplysninger gjennom annen registrert informasjon som er viktig for å kunne gi deg best mulig medlemsservice. Dette gjelder først og fremst navn- og adresseopplysninger.


Vårt kunderegister er konfidensielt og D.M. Retro forplikter seg til å ikke videresende kundeinformasjon til en tredje part uten godkjennelse fra kunden. D.M. Retro er indeksert med Google.


Sikkerhet

Ved registrering og bestilling godkjenner du at vi lagrer og bruker dine opplysninger i vår virksomhet for å kunne gjennomføre våre forpliktelser til deg. Alle personopplysninger håndteres i overensstemmelse med den Svenske Personopplysningsloven(Svenska Personuppgiftslagen/ PUL).


Du har alltid rett til å få se dine personopplysninger som er registrert hos oss. Du har alltid rett til å få opplysninger rettet opp eller slettet gjennom å kontakte oss.


D.M. Retro bruker kryptert dataoverføring hvilket betyr at betaling- og personopplysninger skjer gjennom sikre sider på nettot.


Om du er under 18 år og vil handle på D.M. Retro trenger du din verges tillåtelse. 


Shoppingpoeng

For å bruke shoppingpoeng må du som medlem være innlogget ved kjøp. Det finnes ingen mulighet til å legge inn poeng i ettertid.


Vi forbeholder oss for eventuelle endringer.