Medlemsvilkår

Medlemsavtale 

Denne medlemsavtalen regulerer DMs medlemsvilkår. Med medlem menes den som registrerer seg hos DM. Våre bestemmelser gjelder for alle dine nåværende og fremtidige kjøp hos DM. Denne avtalen gjelder inntil videre og du kan når som helst avslutte ditt medlemskap. Å avslutte ditt medlemskap eller endre dine opplysninger gjør du under "Min profil".


Rabattkoder og poeng kan ikke registreres i etterkant. For å få tilgang til dine poeng og til å bruke dine rabattkoder må du være innlogget ved kjøp.


Som medlem og kunde skal du beskytte ditt brukernavn og passord hos DM. Gi ikke ut disse opplysningene til noen andre. DM forbeholder seg retten til å gjøre endringer i vilkårene samt oppdatere og komplettere dine opplysningene gjennom annen registrert informasjon som er viktig for å kunne gi deg best mulig medlemsservice. Dette gjelder først og fremst navn- og adresseopplysninger.


Vårt kunderegister er konfidensielt og DM forplikter seg til å ikke videresende kundeinformasjon til en tredje part uten godkjennelse fra kunden. DM er indeksert med Google.


Sikkerhet

Ved registrering og bestilling godkjenner du at vi lagrer og bruker dine opplysninger i vår virksomhet for å kunne gjennomføre våre forpliktelser til deg. Alle personopplysninger håndteres i overensstemmelse med den Svenske Personopplysningsloven(Svenska Personuppgiftslagen/ PUL).


Du har alltid rett til å få se dine personopplysninger som er registrert hos oss. Du har alltid rett til å få opplysninger rettet opp eller slettet gjennom å kontakte oss.


DM bruker kryptert dataoverføring hvilket betyr at betaling- og personopplysninger skjer gjennom sikre sider på nettet.


Om du er under 18 år og vil handle på DM trenger du din verges tillatelse. 


Shoppingpoeng

For å bruke shoppingpoeng må du som medlem være innlogget ved kjøp. Det finnes ingen mulighet til å legge inn poeng i ettertid.


Vi forbeholder oss for eventuelle endringer.